Ιστορία

Ως τρίτη γενιά ξεκινήσαμε το 2000. Έχοντας σαν οδηγό την πολύχρονή εμπειρία του πατέρα μας από το παραδοσιακό καφεκοπτείο που ξεκίνησε το 1924, πήραμε με την απόφαση και δημιουργήσαμε μια σύγχρονη βιοτεχνία καφέ με σκοπό να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να συνεχίσουμε με το ίδιο ακριβώς μεράκη και αγάπη.

Εταιρεία

Η Αφοί Κετσογιάν Ο.Ε. δραστηριοποιείται στην επεξεργασία και εμπορία καφέδων και συναφών ειδών στην περιοχή της Πάτρας. Ιδρύθηκε το 2000 από το Σέρκο & Ονίκ Κετσογιάν με σκοπό την μεταποίηση καφέδων άριστης ποιότητας.

Ιδρυτής

Στη φωτογραφία αριστερά:
Μίραν Κετσογιάν ιδρυτής της εταιρείας στο πρώτο του μαγαζι που λειτουργεί ακόμα σήμερα στην οδό Αθανασίου διάκου 25.

Τροφοδοσία Καφεκοπτείων

θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό?
Η εταιρεία μας τροφοδοτεί καφεκοπτεία στον νομό Αχαϊας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας (τα οποία δεν επεξεργάζονται τον καφέ) με όλη την γκάμα των καφέδων. Σε πολλές περιπτώσεις εξοπλίζουμε υπάρχοντα καφεκοπτεία με μηχανολογικό εξοπλισμό, τοποθέτηση πρόσθετων μηχανών καφέ προκειμένου να υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία καφέδων προς πώληση. 

 

Μηχανές κοπής καφέ

Η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει με μορφή χρήσης δανείου μηχανές κοπής ελληνικού καφέ. Με αυτόν τον τρόπο εξυπηρετούμε ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων λιανικής ( S-mini market, φούρνους, πρατήρια άρτου) στην ευρύτερη περιοχή της Αχαϊας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας. Παρέχουμε πλήρες service στα μηχανήματα που τοποθετούμε και είμαστε υπεύθυνη για το σωστό κόψιμο του καφέ.